DINL is trotse partner van de eerste editie van Smartcom Summit 2020

DINL is trotse partner van de eerste editie van SmartCom Summit 2020 dat op 30 juni van 15:00 uur tot 16:30 uur wordt georganiseerd. Tijdens deze online Live talkshow presenteren we het Trendrapport 5 Megatrends in Telecommunicatie, de effecten van Covid-19 op Zakelijke Communicatie.

Bereid je voor op boeiende gesprekken met experts en mensen uit de praktijk. In anderhalf uur gaan we terugkijken op, nadenken over en vooruitkijken naar de effecten van de grootste pandemie van de laatste 100 jaar op communicatie en collaboratie.

Met o.a. deze tafelgasten:

  • Rob Kurver (Smartcom expert en analist)
  • Ed Achterberg (Telecom analist Telecompaper)
  • Petra Claessen (CEO BTG/TGG)
  • Michiel Steltman (DINL)

Terwijl de wereld nog behoorlijk vast zit in de corona crisis, maken maatschappij en economie zich op voor de eerste voorzichtige stappen terug naar “het nieuwe normaal”. Op de Smartcom Summit wordt de balans opgemaakt van wat de effecten zijn op Smart Communications. Vrij zeker is dat de manier waarop we samenwerken en leren nooit meer hetzelfde zal zijn. Stond videovergaderen en samenwerking middels platforms als Microsoft Teams, Google Meet en Zoom voor de crisis al op doorbreken, vanaf de eerste week van lockdown ging het gebruik exponentieel!

“We hebben een spoedcursus digitale transformatie gekregen. Waar we nog 5 jaar over dachten te doen gebeurde in een paar weken. Nederland was al wereldkampioen slimmer werken en we lopen nu verder uit.“

Naast het inzoomen op overal en slimmer werken en de effecten daarvan kijken de gasten aan tafel ook naar de andere belangrijke trends op het gebied van slimme communicatie zoals cloud communicatie, integratie van communicatie bouwblokken in applicaties, het nieuwe klantcontact en het belang van breedband infrastructuur en 5G om dit alles goed en veilig mogelijk te maken.

Trend #1        Work Anywhere: Breakthrough of remote working

Trend #2        Smart Everything: Work, offices, cities are getting smart

Trend #3        Cloud, SaaS & API’s: Connecting telecom & IT systems

Trend #4        CPaaS: The rise of Contextual Communications

Trend #5        Broadband: The need for performance and reliability

SmartCom Summit is een co-productie van The Next Cloud, DDG, Telecompaper, DINL, BTG/TGG, CPaaSAA en Uitdefileaanhetwerk. Vanwege het internationale karakter zal de SmartCom Summit grotendeels in het Engels zijn.

Leden van DINL krijgen gratis toegang tot de Smartcom Summit met code DINLGUEST, inschrijving kan op https://smartcomsummit.com/DINL

Zoeken
Related
nieuws
Mei-inzet
Met DINL Update doe ik verslag van mijn recente activiteiten en ander nieuws. Daarmee blijf je als achterban op de...
nieuws
Website-inzet-april
Met DINL Update doe ik verslag van mijn recente activiteiten en ander nieuws. Daarmee blijf je als achterban op de...
nieuws
DINL oktober
Met DINL Update doe ik verslag van mijn recente activiteiten en ander nieuws. Daarmee blijf je als achterban op de...