Laden Agenda

Virtuele Nationale VrijMiBo

3 april 2020 16:45 — 17:15

De Nederlandse ICT-sector, waaronder DINL, organiseert op vrijdag 3 april om 16:45 uur een gratis virtueel concert van Jett Rebel. Dit concert kan online live bekeken worden door iedereen. Tune aanstaande vrijdag om 16:45 uur in op nationalevrijmibo.nl!

De corona-pandemie heeft het werkleven voor veel Nederlanders ingrijpend veranderd. Nu er veel virtuele vrijdagmiddagborrels plaatsvinden, wil de Nationale VrijMiBo deze graag voorzien van live muziek. De Nationale VrijMibo staat voor verbinding en is bedoeld voor iedereen in Nederland die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Het is daarnaast ook als steun in de rug voor de ICT-sector die samen hard werken in tijden van de COVID-19-pandemie.

Het initiatief, uitgevoerd door Nationalevrijmibo.nl, komt voort uit een samenwerkingsverband binnen de ICT-sector, bestaande uit Brancheorganisatie Telecom Grootgebruikers (BTG), Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL), Dutch Data Center Association (DDA) en NLdigital. De virtuele evenementen worden georganiseerd door Nalta, Stichting New Dutch Wave en 247Streaming.21.

Bekijk aanstaande vrijdag het virtuele live concert van Jett Rebel hier en nodig uw vrienden en collega’s uit!

Gegevens

Datum:
03-04-2020
Tijd:
16:45 - 17:15
Site:
https://nationalevrijmibo.nl/

Organisator

Nationalevrijmibo.nl

Locatie

Online

Gerelateerde evenementen

No data was found