Laden Agenda

Online symposium Opstap naar weerbaarheid

5 november 2020 10:30 — 12:00

Voor het derde jaar op rij organiseert Agentschap Telecom het symposium Opstap naar weerbaarheid. Geheel online dit keer en in het teken van digitale kansen en risico’s voor het bedrijfsleven. Het symposium vindt plaats 5 november van 10.30-12.00 uur. Deelname is gratis en inschrijven kan via het aanmeldformulier op hun website.

Digitale transitie: samenwerken in de keten

Het online symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’ staat dit jaar geheel in het teken van digitale kansen en risico’s voor organisaties en bedrijven. Ze spitsen dat toe op de glastuinbouw met concrete voorbeelden uit de praktijk. De voorbeelden zijn ook toepasbaar op andere branches.

Het belooft een veelzijdige ochtend te worden met sprekers die garant staan voor inspirerende verhalen vol nieuwe inzichten en praktische tips waarmee uw organisatie gelijk aan de slag kan.
Presentator Bas van Werven, bekend van BNR Nieuwsradio’s ‘Ochtendspits’, ontvangt André van der Linden van Royal FloraHolland, Erik Persoon van Forever Plants en Michiel Steltman van DINL en ECP. Het online symposium wordt ingeleid door Michel van Eeten, professor Technische Bestuurskunde aan de TU Delft en Angeline van Dijk, directeur-hoofdinspecteur van Agentschap Telecom.

Voor wie?

Opstap naar weerbaarheid richt zich op:

  • Managers en senior specialisten die verantwoordelijk zijn voor:
    • digitalisering, bedrijfscontinuïteit of continuïteit van dienstverlening
    • facilitaire dienstverlening, telecommunicatiediensten, informatiebeveiliging, ICT en procesautomatisering
  • Adviesbureaus op het gebied van digitalisering en continuïteit
  • Brancheorganisaties
  • Telecom- en ICT-dienstverleners

Deelname is gratis. U schrijft zich in via het aanmeldformulier voor het online symposium.

Organisator

Agentschap Telecom

Locatie

Online

Gerelateerde evenementen

No data was found