Laden Agenda

Nationale Datacenter Dag 2019

11 juni 2019

Alles wat op het Internet gebeurt, staat in een datacenter. Datacenters spelen daarmee een fundamentele rol in onze maatschappij en digitale economie. Toch zijn veel bedrijven, instituten, beleidsmakers en individuen zich niet bewust van het bestaan van datacenters en de cruciale rol die datacenters spelen binnen onze digitale wereld.

Na het succes van de afgelopen jaren organiseert de Dutch Data Center Association dit jaar alweer de vijfde editie van de Nationale Datacenter Dag, waarop datacenters door heel Nederland hun deuren openen voor het grote publiek. Zo kan iedereen kennismaken met dit cruciale onderdeel van ons dagelijks Internetgebruik.

Op dinsdag 11 juni kunnen nieuwsgierigen wederom een datacenter naar keuze bezoeken. Een uniek kijkje achter de schermen van deze zwaar beveiligde gebouwen die het internet en online toepassingen zoals mobile, cloud en apps mogelijk maken. Deze dag vindt ook de uitreiking plaats van het jaarlijkse rapport over de Nederlandse datacenter sector “State of the Dutch Data Centers 2019″. Dit rapport wordt uitgereikt op een van de deelnemende regionale datacenters en is achteraf via de publicatiepagina gratis te downloaden.

Let op: Het is verplicht u vooraf aan te melden en legitimatie mee te nemen naar het bezoek. Verdere informatie wordt door het datacenter verstrekt.

Meer informatie en aanmelden

Gegevens

Datum:
11-06-2019
Agenda Tags:
,
Site:
https://www.dutchdatacenters.nl/event/dc-dag-19/

Organisator

Dutch Data Center Association
Bekijk de site van Organisator

Gerelateerde evenementen

No data was found