Laden Agenda

Lanceringsfeest nieuwe fusieorganisatie tussen ISPConnect en DHPA

10 december 2020 17:00 — 20:00

Op 10 december tussen 17.00 en 20.00 uur lanceren DHPA en ISPConnect de nieuwe vereniging die voortvloeit uit de fusie tussen beide brancheorganisaties. Ze willen alle vertegenwoordigers uit de Nederlandse internet-, cloud- en hostingsector vragen hiervoor tijd in de agenda te reserveren.

De afgelopen maanden hebben ze achter de schermen met z’n allen ontzettend veel werk verzet om deze fusie mogelijk te maken. Er is een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, een nieuwe kalender met activiteiten en – last but not least – ontzettend veel zin om de belangen van alle vertegenwoordigers in hun sector nog beter te bedienen.

U bent van harte uitgenodigd! 

In verband met de huidige coronacrisis is het helaas niet mogelijk om één groot feest op één locatie voor onze gehele sector te geven. Maar binnen de richtlijnen van het RIVM willen we toch een feestelijke invulling aan de lancering geven. Daarom lanceren ze een hybride programma: zowel vanuit huis als op locatie kunt u meedoen aan de feestelijkheden.

Meld u aan!

Het programma

Tijdens het lanceringsfeest bieden DHPA en ISPConnect een hybride programma: zowel vanuit huis als op locatie kunt u meedoen aan de feestelijkheden.

Via de online pubquiz zijn leuke prijzen te winnen en tussendoor kunt u kijken en luisteren naar toonaangevende sprekers die hun visie op onze sector delen. Daarnaast organiseren ze op zeven verschillende locaties in het land kleine bijeenkomsten, waar de bezoekers op veilige afstand van elkaar het glas kunnen heffen. De zeven locaties gaan via videostreams met elkaar verbinden, zodat alle bezoekers in het land elkaar toch nog kunnen zien.

Natuurlijk hebben we te maken met de actualiteiten en de dan geldende richtlijnen van het RIVM. Het is dus mogelijk dat het aantal mensen dat mag samenkomen nog verder wordt beperkt. In dat geval is het mogelijk dat er wordt besloten om het programma geheel online te doen. Ook in het geval van alleen een online event zal de gezelligheid er niet minder om zijn. Het definitieve programma wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Bent u erbij?

Via het online formulier kunt u aangeven in welke plaats (Alkmaar, Amsterdam, Ede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam of Utrecht) u aanwezig wilt zijn. De exacte locaties zullen we later bekend maken. Iedereen die het online formulier invult en adresgegevens doorgeeft, ontvangt later een leuk cadeautje via de post.

Organisator

DHPA | Trusted Cloud Experts
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online

Gerelateerde evenementen

No data was found

Geef een reactie