Laden Agenda

Kick-off Alert Online met Masterclass Gedragsverandering & Cybersecurity

4 oktober 2021 15:00 — 16:30

Op maandag 4 oktober is het zover, de start van de cybersecuritymaand! De hele maand oktober staat in het teken van online veiligheid en het stimuleren van cybersecure gedrag. We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de kick-off georganiseerd door Alert Online. Hoe u kunt deelnemen ziet u hieronder bij het kopje ‘aanmelden’.

Aan de slag! Is dit jaar het thema, waarin de ambitie zit om naast het vergroten van cyberbewustwording een stapje verder te gaan. Na de presentatie van de jaarlijkse resultaten van het Cybersecurity onderzoek Veilig Online gaan we daadwerkelijk aan de slag! Want hoe kunt u eraan bijdragen dat uw medewerkers, klanten, relaties zich ook echt cybersecure gaan gedragen? Kom erachter tijdens de Masterclass Gedragsverandering & cybersecurity van Klaas Dijkhoff en Tom de Bruyn (SUE & The Alchemists).

Aanmelden

Voor de vorm van deze kick-off is er gekozen voor een hybride event. Naast een beperkte groep personen die fysiek aanwezig kan zijn, zal er via polls en chats interactie gezocht worden met het deelnemende online publiek.

Online

Aanmelding voor het online gedeelte gaat via dit inschrijfformulier.

Offline

Aanmelden voor het fysieke gedeelte gaat via dit inschrijfformulier. Door een beperkt aantal plaatsen kunnen wij helaas niet iedereen toelaten, de eerste 40 aanmeldingen kunnen plaatsnemen. Uiterlijk maandag 27 september brengen wij iedereen op de hoogte.

Coronatoegangbewijs

In verband met de huidige coronaregels heeft u als deelnemer een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs bestaat uit een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona.

Meer weten over Alert Online? Bezoek de website of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Gegevens

Datum:
04-10-2021
Tijd:
15:00 - 16:30
Site:
https://veiliginternetten.nl/alertonline/

Locatie

Prodentfabriek Amersfoort
Oude Fabriekstraat 20
Amersfoort, 3812 NR Netherlands

Organisator

Alert Online

Gerelateerde evenementen

No data was found