Laden Agenda

Jaarcongres ECP

14 november 2019

Op 14 november 2019 vindt de 22e editie van het Jaarcongres ECP plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens het Jaarcongres ECP gaan publiek én privaat verder in gesprek over ‘het verhaal van digitaal’.

Thema
De samenleving verandert voortdurend, niet in de laatste plaats door technologische ontwikkeling. Die technologische veranderingen gaan veel verder dan de techniek zelf; ze hebben een brede maatschappelijke impact. Het proces waarin technologie en samenleving elkaar veranderen is iets waar we nu middenin staan. Wat betekent dit voor onze toekomst? Hoe verandert werk, het onderwijs, of de zorgsector? En hoe kunnen we deze toekomst vormgeven als we te maken krijgen met randvoorwaarden? De toekomst van de informatiesamenleving staat op 14 november centraal.

Programma 
Onder leiding van Roelof Hemmen (BNR) vindt er een plenair programma plaats in de ochtend en middag. Daartussen kunt u in diverse sessies aan de slag met thema’s als SOLID, artificial intelligence, privacy, quantum computing, inclusie, e-health, etc.

Maar ook als u geen sessie wilt volgen is er genoeg te doen! Ontdek de laatste innovaties op het netwerkplein, laat u rondleiden langs de kunstwerken op de technologie-kunstexpositie of neem een kijkje in onze pop-up bioscoopzaal. Het congres sluiten we tussen 17.00-19.00 uur af met ‘Borrel & Bites’ onder het genot van live muziek.

Meld u aan via de website

Deelname aan het Jaarcongres ECP 2019 is gratis.

Gegevens

Datum:
14-11-2019
Site:
https://ecp.nl/jaarcongres/

Organisator

ECP
Telefoon
(+31) 70 41 90 309
E-mail
info@ecp.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
Den Haag, 2516 BB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Gerelateerde evenementen

No data was found