Laden Agenda

International Cybersecurity Forum

28 – 30 januari 2020

Van 28 tot en met 30 januari 2020 vindt het International Cybersecurity Forum plaats. Het thema van dit jaar: de mens centraal stellen in cyberveiligheid. Wat als gebruikers niet alleen een bedreiging zouden zijn, maar ook een van de antwoorden op de uitdagingen die cyberveiligheid met zich meebrengt?

Het doel is zeker niet om tegen de mens en technologie in te gaan! Integendeel, het doel is om beide optimaal te benutten: enerzijds zullen gebruikers die zich bewust zijn geworden van de noodzaak om de veiligheidsregels niet systematisch te omzeilen, maar anderzijds zullen meer ‘empathische’ technologieën zich beter aanpassen aan de behoeften van de gebruikers en meer nadruk leggen op gegevensbeveiliging, zo dicht mogelijk bij de gebruikers.

Wat is het International Cybersecurity Forum (ICF)

Het International Cybersecurity Forum (ICF) is uitgegroeid tot het belangrijkste Europese evenement op het gebied van cybersecurity en digitaal vertrouwen. Aan de ene kant bestaat dit evenement uit een forum ter bevordering van reflectie en uitwisseling tussen het Europese ecosysteem voor cyberveiligheid en aan de andere kant bestaat het evenement uit een beurs voor kopers en leveranciers van cybersecurityoplossingen. Zij kunnen elkaar hier ontmoeten en netwerken.

Meer informatie en aanmelden

Klik hier voor een overzicht van andere events in de sector

Gegevens

Begin:
28-01-2020
Einde:
30-01-2020
Site:
forum-fic.com/en/home.htm

Organisator

La Gendarmerie Nationale and CEIS

Locatie

Lille Grand Palais
1 boulevard des Cités Unies
Lille - Euralille, 59777 Frankrijk
+ Google Maps

Gerelateerde evenementen

No data was found