Laden Agenda

IGF 14th Annual meeting

25 – 29 november 2019

Het Internet Governance Forum (IGF) is opgericht als een open discussieplatform van de Verenigde Naties voor belangrijke juridische, politieke, sociale en technische kwesties in verband met het internet.

Over IGF
Het forum is in 2006 opgericht door de secretaris-generaal van de Verenigde Naties (VN). Het IGF neemt geen bindende besluiten, maar heeft slechts een adviserende rol. De jaarlijkse bijeenkomsten worden gehouden om te discussiëren, te informeren en te inspireren, met als hoofddoel het faciliteren van een rechtvaardige en constructieve dialoog tussen de verschillende vertegenwoordigers en om een rol te spelen bij het vormgeven van het debat binnen de relevante besluitvormingsorganen op nationaal en internationaal niveau.

Tijdens de bijeenkomst
Tijdens deze bijeenkomsten worden regelmatig mondiale trends op het gebied van internetpolitiek, actuele wetsvoorstellen en gevestigde praktijken besproken. De afgevaardigden bespreken onderwerpen als toekomstige kansen en uitdagingen die het internet biedt, en analyseren manieren om het potentieel van het internet ten volle te benutten.

De 14e jaarvergadering zal op 25 tot en met 29 november 2019 in het Estrelcongrescentrum in Berlijn worden gehouden.

Meer informatie en aanmelden

Gegevens

Begin:
25-11-2019
Einde:
29-11-2019
Site:
https://www.igf2019.berlin/IGF/Navigation/EN/Home/

Organisator

Internet Governance Forum
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Estrel Congress Center
Sonnenallee 225
Berlijn, 12057 Duitsland
+ Google Maps

Gerelateerde evenementen

No data was found