Laden Agenda

iBestuur Thuisdebat #6 – ‘Duurzaam digitaliseren moet… of nu even niet?’

25 juni 2020 10:30 — 11:00

Op donderdag 25 juni (10.30 – 11.00 uur) vindt het zesde iBestuur Thuisdebat plaats. Het thema van het zesde debat is ‘Duurzaam digitaliseren moet… of nu even niet?’. iBestuur gaat het hebben over duurzame digitalisering in lastige tijden. Er is beweging in de politiek, met de roep om een Kamercommissie Digitale Zaken. Tegelijkertijd is er een groeiende vraag vanuit de overheid: immers, de coronacrisis versnelt digitalisering in alle domeinen. Maar diezelfde coronacrisis noopt tot bezuinigingen.

Deelnemers zijn: Jan Middendorp, Tweede-Kamerlid (VVD) en lid van de tijdelijke commissie Digitale Toekomst Tweede Kamer; Zsolt Szabo, vice-president Capgemini ; Daan Rijsenbrij, thought leader IT-achitectuur. Moderator is Michiel Steltman, directeur Stichting Digitale Infrastructuur Nederland.

Aanmelden voor het zesde thuisdebat kan hier

Het Thuisdebat wordt gevoerd aan de hand van drie stellingen. Daar heeft iBestuur zelf ideeën over. Maar ze horen ook graag weer van u wat u besproken wilt zien. Laat hen vooral weten wat u bezighoudt! Mail naar redactie@ibestuur.nl.

Inschrijvers voor het debat ontvangen donderdag 25 juni een e-mail met een link naar het online debat met instructies over het gebruik van camera en microfoon op hun computer, laptop, telefoon of tablet.

Aanmelden voor het thuisdebat

Locatie

Online

Gerelateerde evenementen

No data was found