Laden Agenda

ECP Jaarcongres

15 november 2018 9:00 — 18:00

Al sinds 1998 organiseert ECP jaarlijks een congres over de uiteenlopende ontwikkelingen in de informatiesamenleving. Tijdens het Jaarcongres ECP wordt ingegaan op de effecten van de digitalisering op mens, maatschappij en economie.

Op 15 november 2018 vindt de 21e editie van het Jaarcongres ECP plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Bekijk het programma op de website en meld u aan!

Het verhaal van digitaal: beweging & verbinding.
Met de digitalisering van de samenleving komt alles en iedereen in beweging. We moeten én mogen allerlei nieuwe verbindingen leggen om de informatiesamenleving goed te kunnen vormgeven. Nieuwe technologie en trends dagen ons uit, maar de huidige maatschappelijke uitdagingen in de verschillende domeinen misschien nog wel meer. Deze twee moeten elkaar, onder de juiste randvoorwaarden vinden.

Het is dan ook van belang dat in verschillende sectoren, bedrijfsleven, overheid, kennisinstellingen en burgers samenwerken zodat de bouwstenen van onze digitale samenleving op een verantwoorde manier worden gemetseld. Tijdens de 20e editie van het Jaarcongres in 2017 presenteerde ECP | Platform voor de InformatieSamenleving, 20 bouwstenen die bijdragen aan een kansrijke en betrouwbare digitale samenleving. Dit jaar gaan we tijdens het Jaarcongres ECP met elkaar, publiek én privaat, hierover verder in gesprek én brengen we het naar de praktijk. Dat is het verhaal van digitaal: beweging & verbinding.

Gegevens

Datum:
15-11-2018
Tijd:
09:00 - 18:00
Agenda Tags:
Site:
https://ecp.nl/jaarcongres/

Organisator

ECP
Telefoon
(+31) 70 41 90 309
E-mail
info@ecp.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
Den Haag, 2516 BB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Gerelateerde evenementen

No data was found