Laden Agenda

Dag van de Domeinnaam

24 september 2019

De Dag van de Domeinaam is hét event voor alle .nl-registrars én branchegenoten.

Werk je bij een .nl registrar of in een aanverwante branche? Dan moet je bij de Dag van de Domeinnaam zijn! De dag staat in het teken van elkaar ontmoeten en met elkaar debatteren over domeinnamen, internetontwikkelingen, techniek en security. Security is dit jaar een belangrijk thema.

Of de Dag van de Domeinnaam interessant is? Zeker weten! Je krijgt een spannende verhandeling over een internationale undercoveractie op het Darknet. Je hoort een verhelderende talk over wat jij kunt doen in de strijd tegen digitale aanvallen. Je wordt bijgepraat over de State of the Domain Industry én krijgt een kijkje achter de schermen bij Microsoft Nederland!

Bas Doorn is dé keynote spreker op de Dag van de Domeinnaam. Hij vertelt onder meer over Operation Bayonet, een undercoveractie van het Openbaar Ministerie, waarbij een internationale handel in drugs en andere illegale goederen ontmaskerd.

Deze editie werken we daarnaast met twee zorgvuldig samengestelde parallelsessies. De eerste heeft een commerciële insteek richting business development. In de tweede sessie komt materie aan bod dat het hart van de ware techneut sneller doet kloppen.

Pim Takkenberg, directeur cybersecurity bij Northwave, is een van de sprekers tijdens de parallelsessies. Als voormalig leider van het Team High Tech Crime en oud-medewerker van de AIVD, is hij volledig op de hoogte van de hackende vijand en het groeiend spectrum aan sluwe methodes.

Uiteraard mag Berend van Dalfzen, CEO van Realtime Register, niet ontbreken. Hij neemt ook dit jaar weer de huidige stand van zaken en de ontwikkelingen in de wereldwijde domeinmarkt met ons door. In zijn ‘State of the Domain Industry’ praat hij ons bij over de groei (en krimp!).

De Dag van de Domeinnaam is dit jaar bij Microsoft Nederland op Schiphol. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en volop parkeerplekken voor wie met de auto komt. Tijdens de pauze is er voor belangstellenden een rondleiding door het gloednieuwe gebouw.

Reserveer nu je ticket voor dit exclusieve evenement

Gegevens

Datum:
24-09-2019
Agenda Tags:
,
Site:
https://www.dagvandedomeinnaam.nl/

Organisator

Vereniging van Registrars
Bekijk de site van Organisator

Gerelateerde evenementen

No data was found