Laden Agenda

Dag van de Domeinnaam

7 juni 2018 14:00 — 20:00

Igor Beuker is op 7 juni 2018 keynote spreker tijdens de Dag van de Domeinnaam in Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Gedurende de vierde editie van dit jaarlijkse evenement houdt hij de domeinnaambranche een kritische spiegel voor. Heeft de domeinnaam nog wel een toekomst? Dat is de vraag die deze dag centraal staat. Diverse sprekers geven hierover hun mening. Tijdens de Dag van de Domeinnaam worden eveneens de prestigieuze RegiStar Awards uitgereikt, waarvoor momenteel kan worden gestemd (tot en met 31 mei).

De Dag van de Domeinnaam is hét jaarlijkse event van de Vereniging van Registrars (VvR) waar .nl registrars, hostingbedrijven en andere branchegenoten elkaar ontmoeten en debatteren over domeinnamen, internetontwikkelingen, techniek, security en andere gerelateerde actualiteiten.

Het centrale thema in 2018 is “De toekomst van de Domeinnaam”. Via diverse sprekers en een forumdiscussie hopen we een goed beeld van die toekomst te vormen. Ligt er een mooie toekomst in het verschiet dankzij de introductie van veel nieuwe TLD’s? Of zorgt de sterke invloed van Google en Facebook ervoor dat domeinnamen minder belangrijk zijn?

 

Uitnodiging voor deelname Dag van de Domeinnaam

Registrars, branchegenoten, hostingbedrijven en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om aan het event deel te nemen. Tickets kunnen besteld worden via dagvandedomeinnaam.nl. Deelname is kosteloos.

Datum                  : 7 juni 2018
Tijd                        : 14:00 – 20:00
Locatie                 : Het Spoorwegmuseum Utrecht
Website               : dagvandedomeinnaam.nl

Over de Dag van de Domeinnaam en de VVR

De Dag van de Domeinnaam wordt sinds 2014 georganiseerd door de Vereniging van Registrars (VvR). De VvR verenigt meer dan 1.000 zelfstandige registrars van het Nederlandse .nl domein in een unieke club die bestaat uit een bundeling van de individuele kwaliteiten van haar leden. De VvR verbindt deze registrars, waarmee de kennis en ervaring over domeinen samenkomt en gedeeld kan worden. De VvR behartigt daarmee proactief de belangen van haar leden.

Voor meer informatie kunt u terecht op dagvoordedomeinnaam.nl.

Gegevens

Datum:
07-06-2018
Tijd:
14:00 - 20:00
Agenda Tags:
Site:
https://www.dagvandedomeinnaam.nl/

Organisator

Vereniging van Registrars
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Spoorwegmuseum
Maliebaanstation 16
Utrecht,
+ Google Maps

Gerelateerde evenementen

No data was found

Geef een reactie